Waardevolle Zeesterren

Word een waardevolle zeester!

Als waardevolle zeester kunt u Sea & Land Wonders helpen om het verschil te maken. Félipe heeft vanaf het begin mogen rekenen op de steun en inzet van ontzettend waardevolle mensen die zich belangeloos en op een bijzondere manier inzetten voor de Stichting. Zonder deze mensen zou Félipe zijn droom en missie nooit kunnen verwezelijken. Het is geweldig als mensen hun krachten bundelen en hun talenten delen. Beiden zullen groeien tot ongekende hoogte!

Als waardevolle zeester krijgt u veel terug voor uw vrijwillige bijdrage in tijd, het leveren van een prestatie, het inzetten van uw kennis: waardevolle contacten met bijzondere mensen, interactie met mensen, persoonlijke groei, het verschil ervaren tussen alleen maar zeggen en daadwerkelijk doen, plezier hebben in een eindeloos proces, ieder klein gebaar heeft groots resultaat, zélf echt een verschil kunnen maken voor onze planeet, een baan voor het leven!

De eigen inbreng van iedereen is zo belangrijk. Samen inzetten op meedoen!

Denkt u dat u iets voor de stichting wilt of kunt betekenen en wilt u daarom ook een waardevolle zeester van Sea & Land Wonders worden?
Dat kan door telefonisch of via het contactformulier contact op te nemen.


"Félipe noemt mij een van zijn waardevolle zeesterren, omdat ik voor hem en zijn Stichting Sea & Land Wonders de website mocht ontwikkelen. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Echter zonder Félipe zou er geen Stichting zijn geweest, geen droom om te verwezelijken, geen verhaal van Félipe om vorm te geven in deze website.

Voor mij is Félipe de waardevolste zeester!

Ik heb enorm veel bewondering en respect voor jou Félipe, dat jij op jouw leeftijd, je met zoveel passie en overgave inzet voor zoiets belangrijks.
Het is van enorm belang dat we met z'n allen meer bewust worden van hoe essentieel de oceanen zijn voor het behoud van onze planeet. Hopelijk naast alles wat je doet, in alles waar je je hard voor wilt maken, zal deze website zoveel mogelijk mensen bereiken en 'wakker schudden'. Ik sta achter jou, jouw positieve kracht en achter het doel van je stichting. Mijn kleine steentje draag ik bij met heel veel liefde en plezier, door jou te blijven ondersteunen met je website.
Never give up!"

Maria Clarke
Intoappsnwebs