happyenergy logo

 

 

 


Onze visie

Happy Energy vision

 

 Happy Energy staat voor de menselijke energie die je krijgt als je kiest voor een duurzame cultuur met een positieve denkwijze. Een cultuur die gebruik maakt van herbruikbare producten, schone energie en die de natuurlijke diversiteit handhaaft. Wij, de oprichters van Happy Energy, geloven dat dit kan, en dat het moet. Het is een kwestie van overleven. Daarom ervaar je 'happy energy' zodra je kiest voor minder fossiel, meer duurzaam. Want positieve energie vermenigvuldigt zich als je het deelt. Door samen te werken ontstaat er een beweging die een duurzamere wereld creëert. Een wereld waarin Happy Energy symbool staat voor een duurzame en positieve levensstijl.

Onze missie

Happy Energy wil bijdragen aan de ontwikkeling naar een positieve duurzame samenleving door het promoten, verspreiden en beschikbaar maken van informatie, ideeën en produkten waarin duurzaamheid wordt onderzocht, gepraktiseerd of tot uiting wordt gebracht.

Happy Energy logoOnze doelstellingen

De transitie naar een duurzame en positieve samenleving versnellen
Steeds meer mensen kiezen vanuit een positieve toekomstgerichte levenshouding voor schone herbruikbare energie en milieubewuste producten. Want we stellen duurzaamheid steeds meer als randvoorwaarde voor een leefbare toekomst van onze planeet. Omdat we in een wereld willen leven waarin positieve groei geen negatieve effecten heeft op mens en milieu. Happy Energy wil niet alleen een duurzame cultuuromslag uitdragen, maar ook het delen van positieve menselijke energie bevorderen. Onze slogan is dan ook niet voor niets 'Movement for a Happy World'.

Het promoten van een nieuw symbool voor duurzame en positieve energie
Happy Energy wil als initiatief graag helpen om het positieve gedachtengoed van een duurzame samenleving helder en duidelijk uit te dragen. We willen groene energie en duurzame productie promoten en werken aan inspirerende projecten en producten die 'happy energy' verspreiden. Met het zonnige 'happy energy' teken als herkenbaar en universeel symbool. Want Happy Energy gebruiken, delen en (uit)dragen, dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en om een faire toekomst te garanderen voor nieuwe generaties.

www.happyenergy.com