Sponsorloop

Om samen met de hulp van zóveel mogelijk scholieren in Nederland en België zóveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting heeft Félipe
een aantal leuke acties bedacht.

Deze acties worden georganiseerd in combinatie met het educatieprogramma. Het is de bedoeling dat wanneer leerlingen met een of meerdere van de verschillende onderwerpen aan de slag zijn gegaan ze het project afsluiten met de deelname aan een van de acties van Sea & Land Wonders.

Eén van deze acties is het organiseren van een sponsorloop in samenwerking met de deelnemende school. De Stichting heeft hier een overzichtelijk formulier voor ontwikkeld.

Bij de sponsorloop is het de bedoeling dat iedereen zoveel mogelijk rondjes gaat rennen op een uitgezet parcours. Iedere deelnemer kan zijn waardevolle steentje bijdragen door zich te laten sponsoren door mensen uit zijn naaste omgeving. Het sponsoren kan per rondje of door het invullen van een maximaal bedrag. De 1e, 2e en 3e plaats worden, in samenwerking met onze funding partners, beloond met een leuke prijs.

De opbrengst van de actie wordt voor 100% teruggegeven aan onze: 'oceans as breeding ground'.

Samen rennen we sterk én kunnen we het verschil maken.

Doel:
Stimuleer duurzaam leven.
Stimuleer duurzaam ondernemen.
Elke dag.